Pressmeddelanden

RSS

Svenska skosuccén Myrqvist öppnar ny butik i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-10-10 10:21 CEST

Myrqvist har på kort tid visat att det går att sälja prisvärda, högkvalitativa och handgjorda herrskor utan att tumma på varken kvalitet eller design. Deras innovativa affärsmodell har medfört en stark tillväxt som gör att de nu kan ta nästa steg i framgångssagan genom att öppna en flaggskeppsbutik i MOOD Stockholm.

#InspoSTHLM öppnar upp för hållbart mode och design i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-09-13 13:13 CEST

Med slow fashion som filosofi vill grundarna till hållbarhetsbutiken #InspoSTHLM förändra synen på vad det innebär att köpa hållbart mode och design. Efter en snabb utveckling hos testplattformen The Lobby tar de steget över Regeringsgatan till en egen butik i MOOD Stockholm.

maxjenny! öppnar ny pop up-butik i MOOD

Pressmeddelande Publicerad: 2019-08-22 10:02 CEST

Den svenska designern Maxjenny Forslund fortsätter att utmana idén om den sparsmakade skandinaviska modeestetiken. Torsdagen den 22 augusti öppnar den innovativa fashion- och printdesignern en färgsprakande pop up-butik i MOOD Stockholm.

BECORE öppnar ny träningsstudio i MOOD District

Pressmeddelande Publicerad: 2019-03-07 08:00 CET

BECORE driver sedan 2013 träningsstudios i Stockholm som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser, inspirerad av populära träningskoncept i USA och England. Nu i mars öppnar BECORE ytterligare en träningsstudio, centralt belägen i MOOD District.   

Sveriges största lakritsbutik flyttar in i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-02-07 09:30 CET

Fredagen 8/2 öppnar Lakritsroten en ny butik i MOOD Stockholm. Här kommer besökare att kunna köpa lakrits av högsta kvalitet i alla former, delta i lakritsprovningar samt ta del av säsongsbaserade evenemang och de senaste trenderna inom lakritsvärlden. 

Nu öppnar AVAVAV i MOOD Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2019-01-09 08:55 CET

I januari öppnar det nytänkande modemärket AVAVAV en butik kombinerat med showroom och PR-kontor i MOOD Stockholm. Det Florensbaserade konceptet AVAVAV utgår ifrån ett tydligt hållbarhetstänk. Genom att ta tillvara på italienska lyxvarumärkens överblivna tyger skapar man unika plagg med hög modegrad och kvalitet. 

MOOD Stockholms Personal Shopper blir Personal Giver

Pressmeddelande Publicerad: 2018-12-11 08:00 CET

Fler och fler uppger att de har svårt att få tiden och inspirationen att räcka till under julen. Ambitionen är ofta att hitta de perfekta julklapparna, trots att det finns mindre tid att lägga. Därför erbjuder Men nu finns det en lösning för alla som känner sig givmilda men stressade. I jul låter MOOD Stockholm nämligen sin Personal Shopper Ariane Aflalo få en ny roll – som Personal Giver.

NU PREMIÄRÖPPNAR SUITSUPPLY I STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-17 13:46 CEST

Suitsupply är ett av världens mest kända modevarumärke för män och erbjuder hög kvalitet till överkomliga priser. Den 18:e Maj öppnar Suitsupply sin första butik i Sverige och har valt att etablera sig i Mood Stockholm.

Synsam lanserar nytt varumärke: Ai i Mood Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2018-05-08 08:49 CEST

Synsam tar nu nästa steg i sin tillväxtresa och lanserar ett helt nytt koncept, Ai. Ai kompletterar Synsams nuvarande kunderbjudande genom att tydligt rikta sig mot en yngre målgrupp med höga krav på flexibilitet, tillgänglighet och valmöjlighet. Den 8 maj öppnar Ai på aieyewear.se och med första butiken i MOOD Stockholm, där kunderna möts av en helt ny butikupplevelse.

KASAI ÖPPNAR I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-04-25 09:27 CEST

Den omåttligt populära restaurangen Kasai öppnar i miniformat i Mood Stockholm. Tanken är att ta med sig allt vad gäller kvalitet och atmosfär in i det nya konceptet kallat ”Mini Kasai”.

NIKOLAJ d’ÉTOILES ÖPPNAR I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-04-03 11:33 CEST

NIKOLAJ d’ÉTOILES fortsätter sin strategi med flexibel retail och öppnar en ny butik i Mood Stockholm. Företaget gör en tydlig digital satsning med fokus på nytänkande handel där kunden sätts i första rummet.

LOVE WARRIORS ÖPPNAR KONCEPTBUTIK I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2018-03-23 08:00 CET

Idag öppnar Love Warriors dörrarna till sin första fysiska butik i Mood Stockholm. Det blir en konceptbutik som skapar ett perfekt komplement till deras annars växande internationella e-handel.

MOOD STOCKHOLM SAMARBETAR MED SWEDISH FASHION TALENTS

Pressmeddelande Publicerad: 2018-01-12 10:00 CET

Mood Stockholm fortsätter att utvecklas och nu inleds ett samarbete med Swedish Fashion Talents, en av Sveriges största och mest inflytelserika designplattformar. 

IKEA kök förlänger sin tillfälliga butik i Mood-kvarteret

Pressmeddelande Publicerad: 2017-12-20 10:47 CET

Den 1 september tog IKEA kök steget in i Stockholms citykärna och etablerade en pop up-butik på Regeringsgatan 65 i Mood-kvarteret. Efter en framgångsrik testperiod står det nu klart att IKEA förlänger kontraktet fram till sommaren 2019. 

NUFFERTON ÖPPNAR POP-UP I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2017-12-14 10:00 CET

Det uttrycksfulla pyjamas- och loungewear märket Nufferton gör ett nedslag i Mood Stockholm under julhandeln. Den 18 - 23 december öppnas en pop-up i conciergen där Nuffertons produkter finns till försäljning, en färgstark klassiker under julgranen. 

ÅRETS MODEJULKLAPP ÖPPNAR POP UP I MOOD

Pressmeddelande Publicerad: 2017-12-07 10:00 CET

Den 8 – 9 december öppnar det exklusiva och svensktillverkade fuskpälsmärket Chaleur sin första Pop Up i Mood Stockholm. Bakom märket står Nicole Nordin och Alexia Kafkaletos som med en feminin, lekfull och vågad stil tar årets modeplagg till en ny nivå.

MOOD Stockholm i sagolik julskrud

Pressmeddelande Publicerad: 2017-12-01 16:01 CET

Nu intar julen Mood Stockholm,och förvandlas till en plats där man inte har bråttom.

Aim’n och Baumgarten Di Marco till Mood Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2017-11-15 08:00 CET

Årets Habit-finalister Aim’n och Baumgarten Di Marco öppnar pop up i Mood Stockholm den 15, 17 och 18 november. Ett välkommet gästspel inom sportmode och accessoarer. 

EKOLOGISK GRANBUTIK TILLBAKA I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2017-11-13 13:01 CET

Nu följer Mood Stockholm upp fjolårets succé och slår upp dörrarna igen till den första renodlade granbutiken i världen. Samtliga granar är ekologiska och KRAV-märkta samt kan klickas hem på en gång och levereras redan nästa dag

SVENSSONS I LAMMHULT ÖPPNAR I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2017-10-30 10:38 CET

I början av 2018 öppnar Svenssons i Lammhult sina dörrar till en ny butik i Mood Stockholm. Svenssons i Lammhult är Sveriges största återförsälja av kvalitets- och designmöbler inom premiumsegmentet. I den nya butiken kommer även Svenssons inredningstjänst Studio Svensson ha en framskjuten placering. 

Apotek Hjärtat öppnar rosa barberarsalong i Mood Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2017-10-18 15:02 CEST

Den 18-21 oktober öppnar ”The Pink Barbershop” i Mood Stockholm. I Apotek Hjärtats pop-up-salong erbjuds rakningar av barberare från Roy & Son. För rakningarna används Apotek Hjärtats rosafärgade rakskum, som är speciellt framtaget för insamlingen till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Alla intäkter från salongen går till Cancerfonden och svensk cancerforskning. 

DESIGNERN MAXJENNY! ÖPPNAR POP UP I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2017-09-18 10:03 CEST

Hon upptäcktes av designern Bea Åkerlund och har klätt både Kronprinsessan Victoria och Madonna. Den 25 september öppnar den innovativa och färgstarka fashion- och printdesignern maxjenny! sin första exklusiva pop up-butik i Mood Stockholm. 

LEILA LINDHOLM ÖPPNAR NY INREDNINGSBUTIK I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2017-09-13 10:00 CEST

Fredagen den 22 september öppnas dörrarna till Welcome Home Company, Leila Lindholms nya pop up-butik med ett helt nytt inredningskoncept. Butiken erbjuder en mix av möbler och inredning för ett tidlöst och levande hem. 

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE I MOOD STOCKHOLMS NYA HÖSTKAMPANJ

Pressmeddelande Publicerad: 2017-09-11 10:00 CEST

Är det roligare att göra saker tillsammans eller är ensam stark? Det har Mood Stockholm tagit reda på i en undersökning tillsammans med Heja Livet, ett nätverk för kvinnor. Resultatet presenteras nu i samband med lanseringen av Mood Stockholms nya höstkampanj där vi bland andra kan se Leila Lindholm, Andreas Wilson och Valerie Aflalo. 

Här är vinnarna i Sveriges första streetstyle-festival

Pressmeddelande Publicerad: 2017-09-01 10:00 CEST

Igår torsdag förvandlades Jakobsbergsgatan utanför Mood Stockholm till en catwalk för att utnämna de bäst klädda männen i Stockholm. På plats fanns världens främsta streetstyle-fotografer inom herrmode som fångade alla personliga looks genom sina kameralinser. Ibrahima Sonko var juryns favorit och vinnare i Sveriges första streetstyle-festival.

SUITSUPPLY PREMIÄRÖPPNAR I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2017-07-05 10:00 CEST

Suitsupply är ett av världens mest kända modevarumärken för män och kombinerar hantverksskicklighet med stil. I september månad öppnar Suitsupply sin första butik i Sverige och har valt att etablera sig i Mood Stockholm.

Träningskonceptet Barry´s Bootcamp till Mood-kvarteret

Pressmeddelande Publicerad: 2017-06-13 10:05 CEST

I augusti 2017 öppnar Barry’s Bootcamp en studio i Mood-kvarteret – det blir den första i Sverige. Barry´s Bootcamp med ursprung från Los Angeles är ett av världens starkaste varumärken inom träning och baseras på högintensiva träningspass i nattklubbsmiljö. 

MOOD STOCKHOLM SATSAR PÅ TURISTER FRÅN KINA

Pressmeddelande Publicerad: 2017-05-30 09:36 CEST

Mood Stockholm kopplar greppet om den kinesiska turismen i Stockholm. Som första handelsplats i Sverige har Mood Stockholm nu ett aktivt konto på Kinas största sociala nätverk WeChat . Dessutom erbjuds en av Kinas största digitala betallösningar Alipay i en av handelsplatsens butiker.

LINDEX ÖPPNAR UNIK UNDERKLÄDESBUTIK I MOOD STOCKHOLM

Pressmeddelande Publicerad: 2017-03-02 14:16 CET

Den 23 mars lanserar Lindex den nya underklädesbutiken ”Lindex Lingerie” i Mood Stockholm.

Unik granbutik öppnar på Mood Stockholm

Pressmeddelande Publicerad: 2016-11-22 09:00 CET

Den 25 november slår dörrarna upp till den första renodlade granbutiken i Stockholm. Fram till jul kan alla som besöker Mood Stockholm passa på att inhandla årets julgran och få den hemlevererad redan nästa dag.


Sociala medier


Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-600 68 17

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50


Bilder  Videor   Podcasts

   RSS


    Dokument