Fredagen 8/2 öppnar Lakritsroten en ny butik i MOOD Stockholm. Här kommer besökare att kunna köpa lakrits av högsta kvalitet i alla former, delta i lakritsprovningar samt ta del av säsongsbaserade evenemang och de senaste trenderna inom lakritsvärlden. 

Den 8 februari öppnar en ny butik i MOOD Stockholm. Lakritsroten är en specialistbutik med fokus på hantverk, kunskap och att skapa upplevelser av kryddan lakrits. Besökare kommer att kunna köpa konfektyr, lakrits för matlagning och bakning, desserter och litteratur inom lakrits. Lakritsen kommer från världens alla hörn och i många olika utformningar; allt från klassiker till de senaste nyheterna inom lakrits.

I den nya butiken kommer det även att arrangeras lakritsprovningar. I ett inglasat rum mitt i butiken får deltagarna lära sig vad lakrits egentligen är och hur olika sorters lakrits smakar. Under de expertledda provningarna ges en inblick i lakritshistoria, hur det tillverkas och används. Det bjuds på spännande kombinationer samt tips och råd på hur man kan använda lakrits på sätt som man kanske aldrig tidigare gjort.

– Med vårt unika produktutbud av lakrits har vi länge sökt ett ”bästaläge” mitt i centrala Stockholm. MOOD Stockholms spännande utveckling gör vår etablering mycket intressant. Våra lakritsexperter kommer erbjuda MOOD:s besökare kunskap om hantverket bakom våra produkter och ambitionen är att alltid bjuda på det senaste inom lakritsvärlden liksom våra populära klassiker, säger Erik Dahlén, vd för Lakritsroten

Nyligen öppnade det italiensksvenska modemärket AVAVAV en butik i MOOD Stockholm. Lakritsroten har liksom AVAVAV en nytänkande syn på butikskonceptet med stort fokus på att skapa upplevelser och dynamik. Butiksytan används inte enbart som butik utan utgör en plats och destination för regelbundna event och aktiveringar.

– Lakritsroten kombinerar hantverk, inspiration och god smak på sätt som skapar en spännande shopping med starka upplevelser. Därför är vi jätteglada att få välkomna dem till MOOD Stockholm. Här kommer våra besökare kunna unna sig det lilla extra, inspireras och uppleva nya smaker. Jag är övertygad om att de kommer uppskattas av våra besökare och bidra till att skapa en spännande och dynamisk miljö säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Lakritsroten öppnar i MOOD Stockholm den 8 februari, vägg i vägg med American Vintage och Daniel Wellington.    
 

För mer information vänligen kontakta:

Marcus Hallberg, presskontakt, AMF Fastigheter
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se
Tel: 08 – 696 31 13

Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.  

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-60 68 17

Lena Rune

Centrumchef

lena.rune@amffastigheter.se

08 600 68 74

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50