Nu intar julen Mood Stockholm,och förvandlas till en plats där man inte har bråttom.

Vi skapar en magisk vintermiljö,
där man inte behöver pulsa i snö.

Man finner allt man kan drömma om på Mood,
från paketinslagning till Fast Fine Food.

På vårt övre av tre plan,
kan man till och med köpa sig en gran.

Vill man ha mer tid för att åka puder,
vi er även en Personal Shopper erbjuder.


Blir man trött och ens fötter lata,
kör vår Mini hem er till er gata.

Med sagolik stämning och inspirerande ögonblick,
går er julshopping på ett kick. 

 

Det laddas upp för en sagolik jul på Mood Stockholm och handelsplatsen förvandlas till en vintervärld med inspiration från Alice i Underlandet. Jättelika, magiska kaniner, praktfullt pynt, härliga dofter och egenkomponerad musik förgyller tonen och bjuder på en miljö med inspirerande intryck. I sitt eget X-mas Wonderland påminner Mood sina besökare om att lämna julstressen bakom sig för att istället njuta av atmosfären som julen för med sig.

– Med Moods förvandling inför jul vill vi låta våra besökare njuta sig igenom december och göra julshoppingen i en vacker, stämningsfull miljö med en twist, säger Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm.  

Utöver fantasifull dekor och härlig stämning skruvas servicegraden nu upp bland annat i conciergen där det erbjuds hjälp med paketinslagning. För den som saknar inspiration presenteras dagligen två pakettips med tillhörande rim i handelsplatsen högtalarsystem samt på Moods hemsida. Under den 15-22 december erbjuds även de som handlat för över 1000 kr skjuts hem med Mini Cooper Sverige, om man bor innanför tullarna. Moods restauranger erbjuder även spännande matupplevelser till decemberpriser.

Conciergen på plan tre gästas även av spännande aktörer såsom Alexia Kafkaletos och Nicole Nordins nya fuskpäls-varumärke Chaleur den 8-9 december. Conciergen förgylls även av det banbrytande, stockholmsbaserade pyjamasmärket Nufferton den 18-23 december.

Anna Benson är tillbaka med sin unika Granbutik där besökarna kan känna och klämma på KRAV-märkta julgranar från Smålandsgran, för att sedan beställa leverans hem redan dagen efter.

 

20 NOVEMBER – 23 DECEMBER
Anna Benson är tillbaka med sin mysiga granbutik på plan 3. Här kan besökarna välja ut sin egen krav-certifierade gran och få den levererad hem.

8-9 DECEMBER
För första gången för allmänheten visar Alexia Kafkaletos och Nicole Nordin upp sitt nya fuskpäls –varumärke, Chaleur. Genom en pop-up i Conciergen på plan 3 kan besökarna hitta den perfekta jackan som passar just deras stil.

13 DECEMBER
Lucia firandet intar Mood Stockholm. Det firar vi med glögg, godis och extra bra erbjudanden på lussebullar i Conciergen klockan 11.00 – 18.00. Dessutom får vi besök av Adolf Fredriks musikklasser som står för ett Luciatåg och stämningsfylld sång klockan 11.45 och 12.45.

18-23 DECEMBER
Det samtida pyjamasmärket Nufferton gästar med en Pop-up i Conciergen på plan 3. Nufferton grundades på en enkel idé: att skapa den modern version av den nästan bortglömda, men åh så fantastiska, pyjamasen. Varumärket är startat i Stockholm, vilket kanske inte är en slump då svenskarna spenderar mer tid hemma än någon annan i världen.

1, 2, 9, 10, 15 - 23 DECEMBER
Vi hjälper till med paketinslagning klockan 11.00 – 16.00. Dessutom bjuder vi besökarna på godis och pepparkakor samtidigt.

15 – 22 DECEMBER
Mini Cooper finns på plats klockan 15.00 – 19.00 och erbjuder skjuts hem för besökarna och deras julklappar. (Gäller endast inom tullarna och om man handlar för över 1000kr)

Mood Stockholms byråer
Reklambyrå – Volt - www.volt.se/
Dekorationsbyrå – Dekoform - www.dekoform.se/
PR-byrå – Assefa Communication - www.assefa.se/
Sociala Medier – Ingager - www.ingager.com/
Webb-byrå – UMG - www.umg.se/

För mer information, vänligen kontakta:
Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm
E-post: karin.lagerqvist@amffastigheter.se
Tel: + 46 8-696 32 11

Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-600 68 17

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50