Den svenska designern Maxjenny Forslund fortsätter att utmana idén om den sparsmakade skandinaviska modeestetiken. Torsdagen den 22 augusti öppnar den innovativa fashion- och printdesignern en färgsprakande pop up-butik i MOOD Stockholm.

Den svenska modeskaparen Maxjenny Forslund startade sitt modevarumärke maxjenny! 2017. Idag anses hon vara en av Skandinaviens mest innovativa fashion- och printdesigners. Hennes plagg, som är en hybrid mellan konst och mode, har burits av bland annat kronprinsessan Victoria och världsartisten Madonna.

– Jag är så glad över att maxjenny! tar plats i MOOD Stockholm! Jag älskar att MOOD fokuserar på upplevelser för kunden. Min pop up-butik här kommer att bli en storskalig och levande färginstallation, en ”flagship store” på ett av de bästa lägena i city, säger Maxjenny Forslund.

I butiken i MOOD Stockholm kommer ett brett utbud av märkets ikoniska kollektioner att finnas tillgängliga. Bland annat starka accentplagg som lyfter en basoutfit, herr- och damkostymer för festbruk samt exklusiva cocktailklänningar.

Maxjenny vill visa världen att skandinavisk design både kan vara färgstark, lyxig och extravagant samtidigt som den är hållbar och funktionell. Accentplaggen är skapade för en självsäker kvinna som vill uttrycka mer av sin personlighet i expressionistiska och eleganta plagg.

- Vi ser fram emot att välkomna en så färgstark och spännande designer som maxjenny! till MOOD Stockholm. Maxjenny Forslunds innovativa och unika design går helt i linje med vår strävan att ge våra besökare en upplevelse utöver det vanliga, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för MOOD District på AMF Fastigheter.

Maxjenny! öppnar i MOOD Stockholm torsdagen den 22 augusti.

För mer information kontakta:
Tina Landelius, presskontakt, AMF Fastigheter
E-post: tina.landelius@amffastigheter.se
Tel: 0722 - 35 32 69

Sonja Sina, presskontakt, Spoil Concept  
E-post: sonja.sina@spoilconcept.se
Tel: 070-897 51 06
www.maxjenny.comKontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-60 68 17

Lena Rune

Centrumchef

lena.rune@amffastigheter.se

08 600 68 74

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50