Hon upptäcktes av designern Bea Åkerlund och har klätt både Kronprinsessan Victoria och Madonna. Den 25 september öppnar den innovativa och färgstarka fashion- och printdesignern maxjenny! sin första exklusiva pop up-butik i Mood Stockholm. 

Den svenska designern Maxjenny Forslund har sina rötter i Skåne men har hela sitt yrkesliv arbetat i Köpenhamn i stadsdelen Vesterbro och har sin studio i den galleritäta Kødbyen. Hennes kläder säljs i butiker i Tyskland, Schweiz, Irland och USA och dyker ofta upp i internationella magasin. Nu öppnar hon sin första pop up-butik någonsin i Sverige, i Mood Stockholm.  

Jag har verkligen längtat efter att få visa mina kläder för Stockholms alla vackra kvinnor och tror att Stockholm är redo för lite mera Vesterbro. Min inspirationskälla är städer, människorna i den och under de senaste åren har jag avbildat mycket av Stockholms karaktäristiska arkitektur i mina prints, säger Maxjenny Forslund, designer och grundare av klädmärket maxjenny!.

På plats i butiken säljs både höst- och vinterkollektionen, samt vår och sommar, som bland annat består av accentplagg, pyjamasar för festbruk och eleganta cocktailklänningar som fungerar lika bra på en enkel after work som en bal på slottet.

 - Vi på Mood Stockholm strävar alltid efter att ge våra besökare en upplevelse utöver det vanliga. Därför känns det kul att nu kunna aktivera handelsplatsen med en så färgstark designer som maxjenny!, säger Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig, Mood Stockholm.

maxjenny! Pop Up Mood Stockholm har öppet 25 september till 8 oktober i Mood Stockholm.
 

Öppettider:

Vardagar: 10-20

Lördagar: 10-18

Söndagar: 11-17
 

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm

E-post: karin.lagerqvist@amffastigheter.se

Tel: + 46 8-696 32 11

Jessica Norén, Presskontakt maxjenny!

 E-post: jessica.noren@spoilconcept.se 

Tel: +46 8 410 470 06  


Om maxjenny!:

www.maxjenny.com 


Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-600 68 17

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50