​Andreas Wilson och Valerie Aflalo

Är det roligare att göra saker tillsammans eller är ensam stark? Det har Mood Stockholm tagit reda på i en undersökning tillsammans med Heja Livet, ett nätverk för kvinnor. Resultatet presenteras nu i samband med lanseringen av Mood Stockholms nya höstkampanj där vi bland andra kan se Leila Lindholm, Andreas Wilson och Valerie Aflalo. 

Den 11 september lanseras Mood Stockholms nya höstkampanj ”Double the Fun”. Som ett led i kampanjen har Mood Stockholm tillsammans med Heja Livet, ett forum på Facebook där kvinnor hjälper varandra, tillfrågat medlemmarna om deras shoppingbeteenden. På Mood Stockholm kan man unna sig allt från shopping av kläder till inredning, äta gott och skämma bort sig med en behandling för hår eller naglar. Frågan är bara om det är roligare att göra dessa aktiviteter ensam eller i sällskap?

Av över 1000 svarande uppgav hela 96% av de svarande  att delad glädje är dubbelglädje och att det roligare att göra saker ihop. Aktiviteter som de svarande föredrar att göra tillsammans allra mest är att fika (98%), äta ute (98%) och shoppa kläder (62%). 30 % av de tillfrågade föredrar att göra en heldag av sin shopping och kombinerar med långlunch och strövande butiker för att hitta inspiration som leder till köp, medan 48 % spontanshoppar i samband med andra ärenden

Mood Stockholms höstkampanj ”Double the Fun” syftar på två saker – dels på att det är roligare att göra saker tillsammans men också på att lyfta allt Mood Stockholm har att erbjuda under ett och samma tak. Vi står för gemenskap och det vill vi framhäva i vår höstkampanj tillsammans med våra interna profiler som verkar i handelsplatsen och genom vår samarbetspartner Heja Livet, säger Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig, Mood Stockholm.

Kampanjen presenteras i form av printannonser, på sociala medier och rörlig digital utomhusreklam med tre profilfilmer med bland andra Andreas Wilson, Leila Lindholm och Valerie Aflalo som alla verkar i Mood Stockholm. Kampanjen pågår under en tre veckors period.

Mood Stockholms reklambyrå är Volt, PR-byrå Assefa Communication, dekorationsbyrå DEKOFORM och sociala mediebyrå Ingager.

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm

E-post: karin.lagerqvist@amffastigheter.se

Tel: + 46 8-696 32 11 

Om undersökningen:

Undersökningen gjordes i samarbete med Mood Stockholm och Heja Livet under perioden 22/8 – 29/8. Sammanlagt erhölls 1059 svar av medlemmar i Facebookgruppen Heja Livet.

Om Heja Livet:

Heja Livet är ett nätverk för kvinnor där vi är med varandra, inte emot varandra. Ett forum för att dela med sig av livsöden, svårigheter och möjligheter i en strid ström. Heja Livet engagerar och inspirerar kvinnor att mötas och dela med sig digitalt via Facebook-gruppen "Heja Livet" och fysiskt vid anordnade event som enbart är för tjejer. Vi förändrar bilden om kvinnor i grupp genom att hjälpa och boosta varandra i allt från rekrytering, bostadsfrågor, vänskap, psykisk ohälsa och annat som rör livet. I dagsläget har Heja Livet över 54 000 medlemmar.  

 

Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-600 68 17

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50