BECORE driver sedan 2013 träningsstudios i Stockholm som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser, inspirerad av populära träningskoncept i USA och England. Nu i mars öppnar BECORE ytterligare en träningsstudio, centralt belägen i MOOD District.   

Sedan uppstart av BECOREs första studio 2013 på Östermalm har träningsformen Megaformer och konceptet Lagree Fitness blivit allt mer populärt. BECORE har inget medlemskap, utan all bokning och betalning sker via app eller hemsida. Det innebär att kunder har möjlighet att träna på flera olika träningsstudios istället för att ha ett månatligt medlemskap på ett och samma gym. Träningskonceptet är stort utomlands men unikt här i Sverige. BECORE finns sedan våren 2016 även i Vasastan och nu i mars öppnar den tredje träningsstudion, centralt belägen i MOOD District.  

- Vi är väldigt glada över att etablera BECORE i pulserande MOOD District, och därmed möjliggöra att våra träningsformer och friare sätt att träna blir tillgängligt för fler. Etableringen är ett viktigt led i att möta den ökade efterfrågan från våra kunder, och samtidigt nå ut större och stärka BECOREs varumärke i och med den ökade exponeringen i ett Stockholms mest centrala och viktiga affärsområden, säger Hélène Barkman grundare och vd för BECORE. 

På Jakobsbergsgatan 34, kommer BECORE erbjuda träningsformerna Megaformer; pilatesinspirerad, effektiv och säker styrketräning där man tränar kroppens alla muskler genom att arbeta med konstant motstånd, samt Barre; styrketräning med inspiration från balett, pilates och yoga. I anslutning till studion kommer det även finnas en liten butik som säljer träningsrelaterade produkter samt träningskläder från bland annat varumärkena Lululemon och Casall.

-  Vi är väldigt glada att få välkomna BECORE till MOOD District. De som arbetar och rör sig här har träning och hälsa högt på agendan och nu kan vi erbjuda dem ett sant träningskluster i hjärtat av Stockholm. BECORE har ett fantastiskt träningskoncept och jag är övertygad om att de kommer att bli en väldigt uppskattad del av MOOD-kvarteret, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

BECORE öppnar på Jakobsbergsgatan 34 i mars 2019. 

För ytterligare information, kontakta:

Marcus Hallberg, presskontakt, AMF Fastigheter
08 - 696 31 13
marcus.hallberg@amffastigheter.se

 

Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.  

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-60 68 17

Lena Rune

Centrumchef

lena.rune@amffastigheter.se

08 600 68 74

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50