Den 18-21 oktober öppnar ”The Pink Barbershop” i Mood Stockholm. I Apotek Hjärtats pop-up-salong erbjuds rakningar av barberare från Roy & Son. För rakningarna används Apotek Hjärtats rosafärgade rakskum, som är speciellt framtaget för insamlingen till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Alla intäkter från salongen går till Cancerfonden och svensk cancerforskning. 

Under fyra dagar i oktober kan de som vill bidra till svensk cancerforskning komma till Apotek Hjärtat rosa barberarsalong i Mood Stockholm. ”The Pink Barbershop” är en del av Apotek Hjärtats insamling till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och samtliga intäkter från salongen skänks till cancerforskningen. Initiativet bygger på en av årets rosa produkter från Apotek Hjärtat: ett rosa rakskum för män, där två kronor för varje såld produkt går till Cancerfonden.

– Genom det här initiativet vill vi uppmuntra alla som har möjlighet att komma till oss i Mood Stockholm och raka sig för att visa sitt stöd i kampen mot cancer. Det känns viktigt att visa att vi kan göra skillnad genom små handlingar och vi hoppas på en stor uppslutning, säger Fredrik Kullberg, marknadschef på Apotek Hjärtat.

Barberarsalongen kommer att finnas på plan 3 i Mood Stockholm mellan den 18-21 oktober. På plats för att ge besökarna professionella rakningar finns barberare från Hornstullsbaserade salongen Roy & Son. Efter rakningen swishar besökaren valfri summa direkt till Cancerfonden. Det rosa rakskummet kommer att finnas till försäljning på plats i salongen. På salongen erbjuds besökarna även trim och klipp av skägg.

– Vi tycker att The Pink Barbershop är ett fantastiskt initiativ av Apotek Hjärtat och ser framemot att ha dem i huset under dessa fyra dagar, säger Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm.

Raka dig rosa på Instagram

För den som har svårt att ta sig till Stockholm för en professionell rakning finns det ändå möjlighet att delta i Apotek Hjärtats initiativ. Under hela oktober kan de som vill lägga upp en bild på sitt nyrakade ansikte på Instagram med hashtaggen #rakarosa och @apotekhjartat. För varje upplagd bild skänker Apotek Hjärtat tio kronor till cancerforskningen. Du behöver inte använda Apotek Hjärtats rosa rakskum för att delta.

Det rosa rakskummet säljs i limiterad upplaga på samtliga Apotek Hjärtat samt på apotekhjartat.se och kostar 49 kronor för 200 ml. Under oktober har Apotek Hjärtat flera så kallade rosa varor i sitt sortiment. För varje såld produkt går två kronor till cancerforskningen. På Apotek Hjärtat kan man också köpa årets rosa band, designat av Efva Attling.

Läs mer om The Pink Barbershop och Instagram-initativet på: https://www.apotekhjartat.se/om-oss/the-pink-barbershop/

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Lagerqvist, Marknadsansvarig Mood Stockholm

E-post: karin.lagerqvist@amffastigheter.se

Tel: + 46 8-696 32 11

ICAs presstjänst, telefon: 010 422 52 52

Om Apotek Hjärtat

Med cirka 390 apotek runt om i landet och en omsättning på cirka 12 miljarder kronor är Apotek Hjärtat Sveriges största privata apoteksaktör. Visionen är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är en del av ICA Gruppen. För mer information se icagruppen.se och apotekhjartat.se

Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Annika Ljungberg

Marknadsområdeschef

annika.ljungberg@amffastigheter.se

08-600 68 17

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

08-600 68 25

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50